QUI SOM?

Cramband neix de la inquietud de dos músics de diferents orígens, el Roger i el Ciprian. Ambdós havien tocat en altres grups de Rock Català i Romanès a la dècada dels 90. Un dia es van conèixer i es van adonar que coincidien amb estils musicals, aleshores van decidir tocar junts. El Roger que és compositor, tenia moltes cançons a punt per tocar i el Ciprian que és compositor també, en tenia algunas. Així van començar el Setembre del 2015, tots dos amb la guitarra van anar perfilant els temes i va arribar l'hora de crear el grup en si, afegint un guitarra solista, el Manel, que prèviament ja havia col•laborat amb el Roger, i un bateria, l'Arnau, així el Ciprian va canviar la guitarra pel baix (que és el seu instrument ) i el Roger la guitarra rítmica i la veu.

L'estil musical del grup es podria dir que és el Rock català, tot i que estan oberts a fusions i altres estils, de fet mica en mica estan trobant el seu so. Al Roger li agrada el Rock i el Blues, al Cip el Funk i el Metal, al Manel el Heavy i a l'Arnau el Jazz i el Funk, per tant tenen una molt bona mescla de gustos musicals. Als que formem CRAMBAND ens agrada definir-nos com un grup de rock amb sentiment. Les lletres de les cançons reflecteixen una bona part de les nostres vivències i emocions. .
El nom de Cramband ve de Cram, és a dir, de les inicials de Ciprian, Roger, Arnau i Manel.

Tenim el nostre repertori de mes o menys 2 hores de concert amb temes propis i algunas versions, fem concerts en dos formats - acústic i electric, Tenim les nostres pàginas a les xarxes sociales: Facebook, Instagram, estem en Bandcamp, Spotify, Soundcloud, Youtube, etc ( més informació al peu de la pàgina ) Be finalment el grup si ha afegit a la Simona Spinu – veu i cors ( una veu molt maca).

CRAMBAND presenta el seu primer treball discogràfic, «Cram’s». Aquest disc conté dotze cançons que viatgen del pop al funky, passant pel rock, el veritable leitmotiv de la banda. Les dotze composicions destil•len sentiment a través de vivències, emocions, reflexions i records viscuts. CRAMBAND ha enregistrat les cançons tal com es feia abans: amb tots els instruments alhora per tal de sonar com els directes, l’autèntic baluard de la banda. És per aquesta raó que el disc sona espontani, fresc i natural. «Cram’s» és publicat per Microscopi i ha estat enregistrat a l’estudi Gemini Sons, al poble de Navàs (Bages), on és establert el grup. Tito Akile (Narcís Latre) n’ha realitzat l'edició i la mescla, i Albert Palomar, a l’Aviram Estudi de Manresa, n’ha fet la masterització. Tant un com l’altre han completat aquest treball amb la seva professionalitat i han aconseguit que aquest disc de debut soni tal com volien que sonés els seus protagonistes.