CramBand MembresCramband-Cip Bilis

Cip Bilis

El Cip va tocar el baix als anys 90 amb els grups romanesos: Totem ( thrash metal, 1990-1994), Masked Toys (fusion - 1994-1996), MMM (folk rock- 1996-1998), tenint una àmplia activitat concertística. Al 2012 va a viure a Catalunya i el 2015 es coneix amb el Roger i constitueixen el grup Cramband. Tot aquest temps, no ha deixat la música que és la seva major passió, component cançons i buscant altres músics per crear un nou grup. El Cip escolta molts estils musicals, però li agrada més el metal, les bandes preferides són : Pantera, Red Hot Chili Peppers, Rage against the machine. Com a pla per al futur, el Cip vol tirar endavant el projecte Cramband i viure per / i dins d'una bona música .


Cramband-Roger Argemí Batlló

Roger Argemí Batlló

El Roger va tocar als anys 90 amb els grups; Joinets, Globus men i Watts,en aquests grups ell cantava i composava les cançons, el seu estil era el Rock català, tot i que també tocaven alguna versió, va compartir escenari amb (Brams, Sangtrait, Lax’n busto, Los rebeldes, etc...), i sempre ha seguit composant a casa amb la guitarra. L’any 2015 es troba amb el Ciprian. Un music de Rock Romanès que també tocava els anys 90 i decideixen crear el grup Cramband i crear de nou les cançons del Roger i el mateix Ciprian, seguidament és van afegir a la banda el Manel i l’Arnau. Al Roger li agrada especialment Guns ‘n Roses, Los Delinquentes, Manolo Garcia, tot i que està obert a tots els estils musicals i tot el rock, heavy i blues dels 60 fins ara.


Cramband-Arnau Costa Majoral

Arnau Costa Majoral

L'Arnau va començar anar a l'escola de música als 5 anys. A partir dels 7 anys va començar a tocar la bateria, tot i que des dels 3 ja ho demanava. Al cap d'un temps va estudiar dos anys de clarinet. I seguidement la marimba i el piano, fins al dia d'avui. El gener de 2016 es va incorporar al grup cramband com a bateria del grup. L'Arnau escolta molta musica catalana de l'actualitat, i algun grup anglès. En general li agrada tot tipus de música, en especial; el rock- blues, i jazz-funk. Grups preferits: Simple Plan, Funk Off, Oques Grasses, Catarres.


Cramband-Manel Martinez Garcia

Manel Martinez Garcia

El Manel des de xic sempre ha estat vinculat a la guitarra gràcies al seu pare (guitarrista dels STARGROUP de Sallent) al qual li està molt agraït perquè així es va interessar per aquest instrument. Als 12 anys va ser quan els reis li van portar la seva primera guitarra elèctrica, a partir d’aquí, va ser quan va començar a reunir-se amb companys del poble en garatges i trasters a tocar i així passar l’estona. La seva principal influència va venir de ben xic a casa, el seu pare li va ensenyar un vídeo d’un guitarrista que “feia parlar a la guitarra”, Jimmy Hendrix es deia, a partir d’aquí va començar a investigar una mica i escoltar grans monstres com Marty Friedman, Steve Vai, Vito Bratta, Eddie Van Halen, John Petrucci i un llarg etc. Per coses de la vida va deixar l’activitat musical durant 14 anys, però després va retornar amb més força que mai, i va començar a col•laborar amb amics i amb grups locals del poble. Al 2015, el Roger li demana col•laboració en un projecte que estava muntant i si volia participar-hi, ja que anteriorment havien tocat junts i és per això que actualment és membre del grup CRAMBAND.


Cramband-Simona Spinu

Simona Spinu

Des de petita que vaig començar amb la música, a l'Escola de Música de Navàs a la que segueixi en moments d'ara i on he après a tocar el piano i a trobar un sentit agradable a la música i com saber jugar amb les notes i els ritmes. Des de fa uns 5 anys que estic amb el Cor Jove amb el qual hem fet concerts a llocs com ara Eivissa, Atlàntida de Vic,etc. Ara, m'he començat a centrar una mica més en la música cantant com a solista i fent de corista amb Cramband. En el temps lliure m'agrada fer diverses cançons experimentant diferents veus. Sempre m'ha agradat la música i sempre ha format part de la meva vida.